Collecties /

Industrial

De serie Industrial zijn handgemaakte meubels uit India.
De meubels zijn gemaakt van massief mangohout, behandeld met wax. Het metaal is handgelast en heeft een vintage look.
Kenmerkend zijn verder de stalen strips en de stoere handvaten.


We hebben een deel van deze collectie in onze winkel. Indien er in de webshop vermeld staat dat het artikel "niet uit voorraad leverbaar" is, wil dit niet zeggen dat deze niet in onze winkel op voorraad is; u kunt eventueel van te voren contact met ons opnemen.Weergave:
 


Bezig met laden...
Industrial boekenkast - 3 lades en 4 legplanken
Handgemaakte kast van mango hout en naturel vintage ijzer. Met 3 lades, 4 legplanken en ijzeren handvaten aan de zijkanten. Afmetingen: Lengte: 50cm Breedte/ diepte: 40cm Hoogte: 180cm Serie: Industrial Let op: vanwege het formaat is deze kast niet direct in de webshop te bestellen, verzenden is niet mogelijk, neem eventueel eerst contact met ons op of deze in onze winkel voorradig is.
Industrial boekenkast - 6 lades en 4 legplanken
Handgemaakte kast van mango hout en naturel vintage ijzer. Met 3 lades, 4 legplanken en ijzeren handvaten aan de zijkanten. Afmetingen: Lengte: 100cm Breedte/ diepte: 40cm Hoogte: 198cm Serie: Industrial Let op: vanwege het formaat is deze kast niet direct in de webshop te bestellen, verzenden is niet mogelijk, neem eventueel eerst contact met ons op of deze in onze winkel voorradig is.
Industrial dressoir met 3 lades en open vakken
Handgemaakt dressoir van mango hout en naturel ijzer. Met 3 lades, 6 open vakken en ijzeren handvaten aan de zijkanten. Afmetingen: Lengte: 160cm Breedte/ diepte: 41cm Hoogte: 91cm Serie: Industrial Let op: vanwege het formaat is deze kast niet direct in de webshop te bestellen, verzenden is niet mogelijk, neem eventueel eerst contact met ons op of deze in onze winkel voorradig is.
Industrial ladenkast - dressoir met 12 lades
Handgemaakte kast / dressoir van mango hout en naturel ijzer met 12 lades Afmetingen: Lengte: 101cm Breedte/ diepte: 40cm Hoogte: 98cm Serie: Industrial Let op: vanwege het formaat is deze kast niet direct in de webshop te bestellen, verzenden is niet mogelijk, neem eventueel eerst contact met ons op of deze in onze winkel voorradig is.
Industrial ladenkastje met 2 lades
Handgemaakte kastje van massief mango hout en naturel ijzer. Met 2 lades en ijzeren handvaten aan de zijkanten. Afmetingen: Lengte: 50cm Breedte/ diepte: 40cm Hoogte: 61cm Serie: Industrial Let op: vanwege het formaat is deze kast niet direct in de webshop te bestellen, verzenden is niet mogelijk, neem eventueel eerst contact met ons op of deze in onze winkel voorradig is.
Industrial tv meubel - 120cm
Handgemaakte tv kast van mango hout en naturel vintage ijzer. Met 2 lades en open vak. Afmetingen: Lengte: 120cm Breedte/ diepte: 40cm Hoogte: 55cm Serie: Industrial Let op: vanwege het formaat is deze kast niet direct in de webshop te bestellen, verzenden is niet mogelijk, neem eventueel eerst contact met ons op of deze in onze winkel voorradig is.
Industrial tv meubel - 170cm
Handgemaakte tv kast van mango hout en naturel vintage ijzer. Met 3 lades en open vak. Afmetingen: Lengte: 170cm Breedte/ diepte: 40cm Hoogte: 55cm Serie: Industrial Let op: vanwege het formaat is deze kast niet direct in de webshop te bestellen, verzenden is niet mogelijk, neem eventueel eerst contact met ons op of deze in onze winkel voorradig is.
Industrial vitrine kast - half glazen deur en 4 legplanken
Handgemaakte kast van mango hout en naturel vintage ijzer. Met deur (bovenste gedeelte glas, onderste deel hout), 4 legplanken en ijzeren handvaten aan de zijkanten. Afmetingen: Lengte: 56cm Breedte/ diepte: 40cm Hoogte: 191cm Serie: Industrial Let op: vanwege het formaat is deze kast niet direct in de webshop te bestellen, verzenden is niet mogelijk, neem eventueel eerst contact met ons op of deze in onze winkel voorradig is.

Home

Onze topmerken

Web Shop Service

 

  • Verzending binnen 2 werkdagen
  • Verzendkosten NL maximaal 5,95
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Product ruilen? Geen probleem!

Info

Komma-in biedt een breed assortiment aan van
vele natuurlijke & kwalitatief hoogwaardige producten.
Wij verzamelen ons assortiment in Europa en middels eigen import.
Laat je door ons inspireren en kijk verder in onze winkel!

Contact

Komma-In,
Mierloseweg 15
5707AB Helmond
info@komma-in.nl

Volg ons op Facebook voor
alle nieuwtjes en acties:

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Komma-in, gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.